Aktuális

Aktuális csomagajánlatok

1. Koraősz a Hargitán vadaspark látogatással

Búcsúztassa el az idei nyarat a Hargita lábánál, az Ivó patak völgyében. Ilyenkor kiváló lehetőség nyílik kirándulni, csillagtúrákat tenni, napközben pedig a kulcsosház melletti patak partján lévő filagóriában eltölteni az időt. Hűvösebb éjszakákon pedig már felropoghat a tűz a kandallóban.

Szeptemberi ajánlatunk része egy kis vendégváró csomag helyi székely finomságokkal (pálinka, szörp, lekvár, sajt), 5 alkalmas ingyenes szauna használat, továbbá max. 12 személyes belépő az ivói vadasparkba túravezetéssel, illetve az időjárás függvényében egy max 10 személyes lovasszekerezés az Ivó völgyében.

Igény esetén segítünk megtervezni a helyi programokat, hogy igazán élménydús legyen az erdélyi kirándulás.

Jöjjön el Székelyföld talán legszebb vidékére és töltsön el ott néhány felejthetetlen napot!

2. Mindenszentek a Hargitán

Ismerje meg az őszi Hargitát, amikor még lehetőség van napközben kirándulni, de este már ropoghat a kandalló. Ajánlatunk része egy kis vendégváró csomag helyi székely finomságokkal, 5 alkalmas ingyenes szauna használat, továbbá max. 12 személyes ingyenes transzfer a Madarasi Hargitára, illetve az időjárás függvényében egy max 10 személyes lovasszekerezés az Ivó völgyében.

3. Erdélyi szilveszter csomagajánlatunk

A szilveszteri csomag 1000 euróba kerül és ezért maximálisan 10 napot lehet a házban tartózkodni december 25 – január 5-e közötti időszakban. A szilveszteri ajánlatunk tartalmaz egy vendégváró csomagot (helyi finomságok), 5 alkalmas szauna használatot, továbbá megfelelő időjárási viszonyok esetén egy lovasszánozást (kb. 7-9 fő fér fel) vagy egy 12 fős transzfert a Hargitára. Ezen kívül pedig egy kupont, amely 10% kedvezményt biztosít egy következő alkalommal főszezonon kívül (minimum 6 fő, minimum 6 nap esetén).

A foglaláshoz 30% előleg megfizetése szükséges.

4. Télköszöntő a Hargitán vadaspark látogatással

Köszöntse az idei telet a Hargita lábánál, az Ivó patak völgyében. Ilyenkor is kiváló lehetőség nyílik kirándulni, csillagtúrákat tenni, meglátogatni a közeli sajtüzemet vagy éppen megkóstolni a helyi vadasparkból származó különlegességeket. Éjszaka pedig már felropoghat a tűz a kandallóban.

Novemberi ajánlatunk része egy kis vendégváró csomag helyi székely finomságokkal (pálinka, szörp, lekvár, sajt), 5 alkalmas ingyenes szauna használat, továbbá max. 12 személyes belépő az ivói vadasparkba túravezetéssel, illetve az időjárás függvényében egy max 10 személyes lovasszekerezés az Ivó völgyében.

Igény esetén segítünk megtervezni a helyi programokat, hogy igazán élménydús legyen az erdélyi kirándulás.

Jöjjön el Székelyföld talán legszebb vidékére és töltsön el ott néhány felejthetetlen napot!

Csomagajánlatainkról érdeklődjön a lacbahaz@gmail.com email címen!